Online konferencija: Kvaliteta i sigurnost hrane
15.11.2021, ONLINE
pridružite nam se na prvoj online konferenciji na temu sigurnosti i kvalitete hrane gdje ćete dobiti sve informacije vezane uz označavanje hrane, EU propise o hrani, higijenskom minimumu, označavanju prehrambenih aditiva, zakonodavnim promjenama u području hrane i ostalim bitnim novinama. Naši predavači dat će vam praktične savjete i na primjerima iz prakse riješiti nedoumice i pitanja.
Pozivamo Vas da nam unaprijed pošaljete pitanja na koja možete dobiti odgovore na konferenciji.
Na online konferenciji prolazit će se kroz sve važne informacije povezane s hranom - od najnovijih državnih Zakona, Odredbi i Pravilnika te Direktiva iz Europske unije, preko stručnih savjeta i praktičnih primjera iz prakse te novostima.
Opis
pridružite nam se na prvoj online konferenciji na temu sigurnosti i kvalitete hrane gdje ćete dobiti sve informacije vezane uz označavanje hrane, EU propise o hrani, higijenskom minimumu, označavanju prehrambenih aditiva, zakonodavnim promjenama u području hrane i ostalim bitnim novinama. Naši predavači dat će vam praktične savjete i na primjerima iz prakse riješiti nedoumice i pitanja.
Pozivamo Vas da nam unaprijed pošaljete pitanja na koja možete dobiti odgovore na konferenciji.
Na online konferenciji prolazit će se kroz sve važne informacije povezane s hranom - od najnovijih državnih Zakona, Odredbi i Pravilnika te Direktiva iz Europske unije, preko stručnih savjeta i praktičnih primjera iz prakse te novostima.
12:00-13:30 1. blok predavanja
mr.sc. Koraljka Knezić dipl.ing.teh.preh.
- Označavanje hrane,
- Higijenski minimum,
- Označavanje prehrambenih aditiva,
- Nacionalni sustav kvalitete poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda,
- Službena kontrola uvoza hrane.
13:30-14:00 Pauza
14:00-15:00 2. blok predavanja
Kristian Plazonić dipl.iur.
- Uredbe (EU) i propisi koji uređuju pitanje deklariranja,
- Ekološka proizvodnja i deklariranje ekoloških proizvoda,
- Uvjeti prodajnih objekata za prodaju robe izvan prodavaonica,
- Odgovornost subjekata u poslovanju s hranom.