Kako se prijaviti & Opći i uvjeti plaćanja

  • Po izvršenoj prijavi na konferenciju, na svoju e-mail adresu ćete dobiti potvrdu o uspješnoj prijavi. Na konferenciju ćete biti prijavljeni prema redu prijave. Konferencija će biti održana isključivo u slučaju dovoljnog broja polaznika.
  • Po prijavi na konferenciju ćemo Vam putem e-maila poslati predračun za plaćanje kotizacije s valutom do datuma održavanja konferencije. Uplata je uvjet sudjelovanja na konferenciji, stoga ponesite potvrdu o uplati.
  • Ako nećete moći prisustvovati konferenciji molimo da nas o tome pismeno obavijestite najkasnije tri radna dana prije datuma održavanja.
  • U slučaju neotkazivanja ili otkazivanja manje od tri radna dana prije konferencije, potrebno je kotizaciju uplatiti u cijelosti, a povrat uplata ne radimo. U zamjenu za uplatu kotizacije a nemogućnosti prisustvovanja poslat ćemo Vam vaučer u vrijednosti konferencije. Rok valjanosti vaučera je 6 mjeseci. Može ga koristiti bilo koja osoba iz tvrtke umjesto polaznika konferencije uz uvjet da to navede prilikom prijave na seminar ili konferenciju.
  • Zadržavamo pravo promjene termina ili mjesta održavanja konferencije, kao i pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih konferenciju ne održimo. O svim promjenama bit ćete pravovremeno obaviješteni telefonskim putem ili putem e-maila.

Korisnička služba

  • Na sva pitanja u vezi s objavljenim seminarima, konferencijama te edukacijama ćemo Vam rado odgovoriti svaki radni dan između 8:00 i 17:00 sati na broj tel. 01/4655-107
  • Sva pitanja, pritužbe i pohvale ćemo pažljivo pročitati. Pošaljite nam ih na info@dashofer.hr

Upravljanje podacima

  • Pristanak na obradu osobnih podataka (tvrtka, adresa sjedišta, pravni oblik, ime, prezime, telefon, email, titula, položaj u tvrtki) od strane Verlag Dashöfer d.o.o. izdavačke kuće Draškovićeva 49, 10000 Zagreb, OIB: 92176483054 kao Voditelja obrade, u svrhu slanja informacija o proizvodima i marketinškim istraživanjima na razdoblje do opoziva korisnika. Svoju suglasnost korisnik može opozvati u bilo koje vrijeme slanjem zahtjeva u elektroničkom obliku na e-mail adresu Voditelja obrade: info@dashofer.hr ili slanjem pisanog zahtjeva na adresu sjedišta Voditelja obrade.

 

Srdačan pozdrav,

Verlag Dashöfer Team

---------------------------------------------
e-mail: info@dashofer.hr
www: www.konferencije.dashofer.hr


Ovaj portal koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja.   U redu   Više o kolačićima

>