PROLJETNO OKUPLJANJE ZAPOSLENIKA JAVNOG SEKTORA

21.5.2019, Zagreb

Pozivamo Vas 21.05.2019. na proljetno okupljanje zaposlenika u javnom sektoru. Tim naših stručnjaka pripremio je aktualne teme iz područja radnih odnosa, financija i računovodstva, zaštite podataka te zapošljavanja. Osnovna nam je namjera prezentirati sistematizirani sažetak praktičnih informacija koje su nužne kako bi ste s lakoćom obavljali svoje svakodnevne dužnosti.

KONFERENCIJA - ZAŠTITA NA RADU

12.6.2019, Zagreb

Iznimna nam je čast i zadovoljstvo i ove godine najaviti Vam konferenciju na temu Zaštite na radu. Tim naših stručnjaka koji budno prate razvoj svih događaja na hrvatskoj zakonodavnoj sceni, rastumačit će Vam sve nedoumice i dati pravodobne informacije o provedbi propisa zaštite na radu nakon donošenja Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti na radu početkom 2019. godine.

Neke od promjena koje će se obrazložiti jesu promjene Zakona o ustrojstvu i djelokrugu ministarstava i drugih središnjih tijela državne uprave, Zakona o zaštiti na radu i drugih propisa, prikaz podataka koje Inspekcija rada prati u području zaštite na radu te poboljšanja stanja koja se očekuju. Naša dobro poznata imena rastumačiti će Vam prava i obveze poslodavaca te rizike zaštite zdravlja te sigurnosti na radu.

Ukratko, na jednom mjestu očekuju Vas sve novine, obveze, prava te stručni savjeti!

ULOGA ERAČUNA U DIGITALIZACIJI POSLOVNIH PROCESA

17.6.2019, Rijeka

Cilj konferencije je predstaviti sudionicima iz sektora računovodstva, menadžmenta i informatike novitete i zakonske obveze iz područja digitalnog poslovanja i razmjene eRačun te ih osposobiti za slanje, zaprimanje,obradu i pohranu eRačuna u skladu s europskom normom. Upravo je uvođenje eRačuna u poslovanje početak potpune digitalizacije poslovnih procesa. Ured bez papira postaje imperativ poduzećima u borbi za konkurentnost,a digitalizacija poslovanja jedini alat za ostvarivanje tog cilja.

KONFERENCIJA - GOSPODARENJE OTPADOM I ZAŠTITA OKOLIŠA

26.9.2019, Zagreb

EU propisuje stroge propise o gospodarenju otpadom da bi se u što većoj mjeri zaštitio okoliš i zdravlje građana. Kako poslovni i industrijski sektori spadaju među glavne generatore otpada odnedavno su suočeni s potrebom izmjene svoje poslovne prakse da bi poštivali zakonske odredbe koje se odnose na upravljanje otpadom te povećali svijest o zaštiti okoliša. 

Pozivamo Vas na izuzetno zanimljivu konferenciju na kojoj možete doznati sve "zelene" novosti kao i načine provedbe zakonskih odredbi.

KONFERENCIJA - ZAVRŠNI RAČUN ZA 2019.

28.11.2019, Zagreb

Krajem svake poslovne godine započinje zahtjevno razdoblje za računovodstvene i porezne stručnjake kojima je najvažnije utvrditi jesu li dobro optimizirali porezne i računovodstvene obveze. Ako se utvrdi da su se napravile neke pogreške tijekom godine, zadnji je čas da se to ispravi. Vrlo je važno provesti i kontrolne postupke, te napraviti kvalitetne financijske izvještaje.

KONFERENCIJA - KOKTEL RAČUNOVODSTVENIH IZMJENA U 2020.

13.12.2019, Zagreb

Sa završetkom još jedne poslovne godine, kod knjigovođa, računovođa te šefova financija i računovodstva stvara se jedna prilično velika doza stresa. Razmišlja se o godišnjim obračunima poreza i prireza na dohodak, inventurama, usklađenjima i ispravcima PDV-a te pripremama za izradu završnog računa i još o mnogo čemu drugom. Međutim, 01.01. započinje nova poslovna 2020. godina. Pridružite nam se na ovoj jedinstvenoj konferenciji i dočekajte novu 2020. godinu spremni.

KONFERENCIJA: Računovodstvene i porezne izmjene u 2020.

30.1.2020, Zagreb

Konferencija je namijenjena svima koji žele na jednom mjestu saznati sve detaljne informacije i novosti za računovođe i knjigovođe. Porezna reforma uvela je mnoge polemike i rasprave u računovodstveno/financijskom okruženju tijekom zadnjih mjeseci. Pridružite nam se 30.01.2020. i saznajte sve novosti na jednom mjestu.

Uloga eRačuna u digitalizaciji poslovnih procesa

17.2.2020, Zagreb

Cilj konferencije je predstaviti sudionicima iz sektora računovodstva, menadžmenta i informatike novitete i zakonske obveze iz područja digitalnog poslovanja i razmjene eRačun te ih osposobiti za slanje, zaprimanje, obradu i pohranu eRačuna u skladu s europskom normom. Upravo je uvođenje eRačuna u poslovanje početak potpune digitalizacije poslovnih procesa. Ured bez papira postaje imperativ poduzećima u borbi za konkurentnost, a digitalizacija poslovanja jedini alat za ostvarivanje tog cilja.


Ovaj portal koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja.   U redu   Više o kolačićima

>