6. KONFERENCIJA - Koktel računovodstvenih izmjena 2021.

10.12.2020, ONLINE

Završetkom još jedne poslovne godine, kod knjigovođa, računovođa te šefova financija i računovodstva stvara se jedna prilično velika doza stresa. Sa početkom 2021. godine na snagu stupa velik broj zakonodavnih izmjena. Pred poreznim obveznicima je veliki posao upoznavanja s promjenama koje donosi nova godina.

Novosti u porezu na dohodak, porezu na dodanu vrijednost i porez na dobit jedne su izmjena koje nas očekuju. Naši predavači dat će Vam smjernice za inventuru, porezno priznate i nepriznate troškove i reprezentaciju. Također, pružit će Vam pomoć i upute za pripremu i izradu završnog računa, akutalnosti iz područja poreznog nadzora te dati odgovore na pitanja iz ostalih računovodstvenih tema.

Uz sve najavljene izmjene, naši će Vam predavači dati dodatne podsjetnike i informacije za uspješni početak rada u novoj poslovnoj godini. 

Pridružite nam se na ovoj jedinstvenoj konferenciji i dočekajte novu 2021. godinu spremni.

Što kada Covid-19 uđe u tvrtku?

14.12.2020, ONLINE

Što kada Covid-19 uđe u Vašu tvrtku? Kako postupiti i osigurati zaštitu ostatka radnika i nastaviti poslovanje? Koja je odgovornost poslodavca, ali i odgovornost ostalih radnika? Koji su pravni i računovodstveni postupci te kako osigurati zaštitu na radu radnicima u tvrtki i radnicima kod kuće? Koji su psihološki efekti trenutne situacije u kojoj se nalazimo te kako uspješno prevladati krizu?

Kako bi na siguran način bili upoznati sa svim navedenim i nastavili uspješan rad i poslovanje u situacijama kada imate manjak radnika, kada je potrebno preraspodijeliti posao i zadržati kontinuitet poslovanja, naš tim stručnjaka će vam rastumačiti sve probleme poslovanja  sa psihološkog, pravnog i računovodstveno- financijskog aspekta kao i probleme zaštite na radu. Ukoliko ste se već susreli sa ovakvim situacijama, saznajte jeste li ispravno postupili, kako se što bolje pripremiti za buduće situacije ili nam unaprijed pošaljite pitanja ili nedoumice koje vas zanimaju.


Ovaj portal koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja.   U redu   Više o kolačićima

>